Een school in beweging

Een school in beweging

De keuze voor een basisschool is niet eenvoudig; u vertrouwt uw kind toe aan de leerkrachten van een school en wilt dan ook zeker weten dat uw kind daar op zijn/haar plaats is. Uw kind moet het naar zijn/haar zin hebben en zich op een verantwoorde manier kunnen ontwikkelen. Dan denken we bij ontwikkeling niet alleen aan lezen, rekenen, taal en wereldoriƫntatie, maar ook aan creativiteit, bewegen en sociale vaardigheden.
U leest informatie over onze visie, onze idealen, onze manier van werken, het onderwijs, onze zorg voor kinderen, de vele contacten tussen ouders en de school, de resultaten van leerlingen en nog veel meer.

De Sprong kenmerkt zich door een open en gezellige sfeer, waarin inzet, daadkracht, humor en professionaliteit opvallende eigenschappen zijn. Op De Sprong werkt een enthousiast team dat vol overgave en inzet hun uiterste best doet om een zo prettig mogelijk leer- en leefklimaat voor de kinderen neer te zetten. Een klimaat waar ieder kind in kan groeien en ontwikkelen.

Een goed contact met de ouders is een voorwaarde om optimaal te kunnen functioneren. We prijzen ons dan ook gelukkig met veel meedenkende en meewerkende ouders. We hopen dat dit magazine nieuwe ouders zal helpen om thuis te raken op de school.

Veel leesplezier!
Image

Sandra van Iterson

Directeur

Image

Mark Kampman

Waarnemend directeur