'Heel gewoon en toch bijzonder'

'Heel gewoon en toch bijzonder'

De Juliana van Stolbergschool geeft ieder kind de ruimte om zich in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier te ontwikkelen. In een sfeer van veiligheid, betrokkenheid, duidelijkheid en rust. Je thuis voelen, goede omgangsvormen, je best doen voor je eigen toekomst en leren van en met elkaar. Dat zijn onze basisprincipes.
Als christelijke basisschool is de bijbel ons vertrekpunt, maar we staan open voor iedereen die onze christelijke waarden respecteert. We zijn als een maatschappij in het klein en behalve leren lezen, rekenen en schrijven leren kinderen bij ons hoe je moet samenleven. Iedereen doet ertoe.

We geven les in goed gedrag en belonen dat ook! De Juliana van Stolbergschool is een PBS-school. Positive Behavior Support is de basis van ons pedagogische klimaat. Want pas als je helemaal op je plek voelt, kom je tot leren.

Ouders die belangstelling hebben voor onze school, nodigen we graag uit om kennis te maken. Een afspraak onder schooltijd geeft het beste beeld van onze school en een mogelijkheid om de sfeer te proeven.
Namens het team wens ik u veel leesplezier.
Image

Sigrid Hartman

Directeur