‘Komen tot verwondering!’

‘Komen tot verwondering!’

Evangelische basisschool De Fontein is één van de dertien scholen die deel uitmaakt van de christelijke scholenvereniging PricoH (Primair christelijk onderwijs Hoogeveen). De basisschoolperiode is een belangrijk gedeelte van je leven. Voor de kinderen en voor u. Jarenlang is er diezelfde weg van huis naar school en weer terug. Wist u dat u in de loop van de jaren uw kind in totaal ruim 7.500 uur toevertrouwt aan de zorg van de juffen en meesters van de basisschool?
Een school kies je dan ook met zorg. Via dit magazine informeren wij u over het onderwijs waar wij in geloven en waar wij ons voor inzetten. Wij geloven in onderwijs dat kinderen leert zich te verwonderen over de schepping, de leefwereld om hen heen. Onderwijs dat kinderen uitdaagt om vaardigheden en kennis te vergroten en rekening houdt met het unieke karakter van ieder kind.

Ouders die belangstelling hebben voor onze school nodigen we graag uit voor een gesprek. Een afspraak onder schooltijd geeft het beste beeld van onze school en een mogelijkheid om de sfeer te proeven.

Graag tot ziens bij ons op school!